Alle artikels

Afbeeldingen tonen dat Moto 360-smartwatch hartslagmeter heeft

Een Italiaanse gadget-watcher heeft foto's en een review gepubliceerd van de Moto 360, de Android Wear-smartwatch van Motorola die binnen niet al te lange tijd zou moeten uitkomen. Op de foto's is onder meer een hartslagmeter te zien.

Belgisch ministerie heeft Snake-virus na drie maanden volledig verwijderd

Het Belgische Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft na drie maanden het Snake-virus naar eigen zeggen eindelijk helemaal verwijderd. Nadat het vaste netwerk in juni al vrij was van het vermoedelijk Russische virus, kunnen ambtenaren de systemen nu ook weer mobiel bereiken.

Belgen kopen iets minder tablets

Belgen zijn in de afgelopen maanden minder tablets gaan kopen. Het aantal verkochte tablets daalde in het voorjaar met twee procent ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar, zo blijkt uit cijfers van marktonderzoeksbureau GfK, dat de verkopen bijhoudt.

Google Search toont aanwijzing voor Androids autosoftware Kitt

Er is een aanwijzing opgedoken in de Google Search-app voor Android die erop duidt dat de zoekgigant binnen afzienbare tijd een app zal uitbrengen voor de bediening van zijn autosoftware Android Auto. De software zou zijn ontwikkeld onder de naam Kitt.

HTC 8S krijgt geen update naar nieuwste versie Windows Phone

De HTC Windows Phone 8S uit 2012 zal geen update krijgen naar de nieuwste versie van Windows Phone, zo zegt de fabrikant zelf op een Chineestalige supportsite. De update zou niet mogelijk zijn doordat het toestel 'niet voldoet aan de criteria'.

Apple claimt dat half miljoen Europeanen hun baan danken aan App Store

Apple claimt dat bijna 500.000 mensen in Europa hun baan te danken hebben aan de App Store. Dat zegt het bedrijf op een pagina over de invloed van de App Store op Europese landen. In Nederland zijn meer dan 18.000 geregistreerde ontwikkelaars.

Synology: ransomware treft alleen ongepatchte systemen

Een kwetsbaarheid die wordt misbruikt om ransomware te installeren op nas-systemen van Synology, is al in december gedicht. Wie DiskStation Manager heeft bijgewerkt naar de nieuwste versie, loopt geen gevaar, belooft het bedrijf.

Lenovo presenteert dunne dualsim-smartphone met grote accu

Lenovo, de op drie na grootste smartphonefabrikant ter wereld, heeft een nieuw topmodel gepresenteerd. De Chinese fabrikant heeft in zijn Vibe Z2 Pro met 6"-scherm, die 7,7mm dun is, een grote accu geplaatst met een capaciteit van 4000mAh.

QNX wil dat auto's wegbeheerders op de hoogte stellen van gaten in de weg

Het Canadese QNX, onderdeel van smartphonemaker BlackBerry, ontwikkelt een technologie die auto's automatisch gaten in de weg laat detecteren en die informatie doorspeelt aan wegbeheerders, zodat die de gaten kunnen dichten.

2K Games stelt Evolve uit tot 2015

Evolve verschijnt niet op 21 oktober van dit jaar, maar op 10 februari van volgend jaar, maakt 2K Games bekend. Het ontwikkelteam krijgt van de uitgever meer tijd om het uiterlijk van de game op te poetsen. Februari is bovendien een gunstige periode, stelt 2K Games.