Alle artikels

Twitter ziet aantal actieve gebruikers nauwelijks groeien

Het aantal actieve gebruikers op Twitter groeit nauwelijks, blijkt uit de de kwartaalcijfers. In drie maanden tijd kwamen er vier miljoen actieve gebruikers bij, het aantal actieve leden komt uit op 320 miljoen. Om de groei te stimuleren, gaat Twitter reclame uitzenden op tv.

Facebook schrapt 'overige'-inbox voor privéberichten van niet-contactpersonen

Sociaal netwerk Facebook schrapt de 'Overige' of 'Other'-inbox voor privéberichten. In plaats daarvan krijgen gebruikers een seintje dat iemand met wie ze geen vrienden zijn een berichtje wil sturen, waarna ze de kans krijgen om dat al dan niet toe te staan.

Battleborn - Zoek het verhaal in Gearbox' nieuwe game

Gearbox Software ken je vast van de verschillende Borderlands-games. Met Battleborn gooit de studio het over een nieuwe boeg, door een verhaal te verwerken in een typische multiplayer-game.

Apple levert meer iPhones en minder iPads

Apple heeft afgelopen maanden meer iPhones, maar minder iPads geleverd. Het aantal iPhones kwam uit rond 48 miljoen, terwijl Apple voor het eerst sinds het voorjaar van 2011 minder dan tien miljoen iPads leverde.

Quantic Dream kondigt nieuwe game genaamd Detroit aan

Het Franse Quantic Dream, de studio achter Fahrenheit, Heavy Rain en Beyond: Two Souls heeft zijn nieuwste game Detroit aangekondigd. In de game nemen spelers de rol aan van een vrouwelijke androïde in een futuristische versie van de Amerikaanse stad.

Sony en Polyphony Digital werken aan Gran Turismo-game GT Sport

Ontwikkelstudio Polyphony Digital werkt aan een nieuwe game in de Gran Turismo-franchise genaamd GT Sport. De game heeft nog geen releasedatum, maar vroeg in 2016 wordt bètatests gehouden waar spelers aan kunnen deelnemen.

Subsonic 5.3

Versie 5.3 van Subsonic is uitgekomen. Subsonic is een opensource- en cross-platform-mediastreamer, die muziek en video's kan streamen, zowel binnen als buiten het eigen thuisnetwerk en naar verschillende gebruikers tegelijkertijd. Op de computer kan via een webbrowser toegang tot de media worden verkregen en er zijn ook apps voor onder meer Android, iOS en Windows Phone. De complete lijst met veranderingen en verbeteringen die in versie 5.3 zijn aangebracht kunnen hieronder worden gevonden.

Sony brengt Driveclub Bikes uit

Sony heeft Driveclub Bikes aangekondigd tijdens zijn Paris Games Week-persconferentie. Voor de dlc is Driveclub niet vereist en Bikes is direct te downloaden van de PlayStation Store. De dlc richt zich zoals de titel suggereert op motoren.

No Man's Sky komt in juni 2016 uit

No Man's Sky, de game van Britse ontwikkelaar Hello Games, komt in juni 2016 op de markt voor Windows en de PlayStation 4. Dat is bekendgemaakt op de Paris Games Week-persconferentie van Sony op dinsdag.

Google introduceert tweede OnHub-router in samenwerking met Asus

Google komt met een nieuwe OnHub-router, ditmaal in samenwerking met Asus. In augustus presenteerde Google de eerste OnHub, die werd samen met TP-Link gemaakt. De specificaties zijn grotendeels gelijk, maar het nieuwe model beschikt over Wave Control.