Alle artikels

Lenovo Yoga 3 Pro: meer luxe- dan werkpaard

Lenovo's Yoga 3 Pro heeft een 360 graden draaibaar scherm met een scharnier dat op een horlogeband lijkt. Tweakers testte of de laptop behalve opvallend ook goed is.

LG kondigt snellere en uitgebreidere WebOS-versie voor smart-tv's aan

LG brengt in 2015 smart tv's met WebOS 2.0 uit. De nieuwe uitgebreidere versie van het smart-tv-platform zou intuïtiever en sneller werken. Meer dan 5 miljoen huishoudens zouden inmiddels een LG-televisie met WebOS gekocht hebben.

Curiosity vindt bouwstenen voor leven op Mars

Curiosity heeft een paar aanwijzingen gevonden dat leven op Mars in een ver verleden inderdaad mogelijk is geweest. Hoewel er dus enkele aanwijzingen zijn, heeft de Mars-sonde geen bewijs kunnen afleveren van leven op de rode planeet.

Eigenaar Tom's Hardware koopt Anandtech

De eigenaar van Tom's Hardware heeft AnandTech gekocht. Er lijkt vooralsnog niets te veranderen aan de sites, die beide al sinds de jaren negentig van de vorige eeuw bestaan en beide in het Engels publiceren over computerhardware.

Plex voor PlayStation 3 en 4 komt uit in Nederland en België

Mediacentersoftware Plex is in Nederland en België uitgekomen voor Sony's gameconsoles PlayStation 3 en PlayStation 4. In oktober kwam de software al uit voor de consoles van Microsoft, de Xbox One en Xbox 360.

Gerucht: Android 5.1 brengt 'stille modus' terug

Android 5.1 zou de stille modus terugbrengen die Google juist heeft verwijderd in Android 5.0. Dat meldt de Android-fansite AndroidPit. Versie 5.1 zou binnen een maand of drie moeten verschijnen, zo claimt de site.

Lek in beheersoftware gaf hacker op afstand toegang tot Coolpad-smartphones

Een lek in een tool die volgens Coolpad alleen bedoeld was voor 'interne testen' bevatte een lek, waardoor kwaadwillenden mogelijk miljoenen Coolpad-smartphones konden overnemen. De tool zou per ongeluk in firmwares van toestellen hebben gestaan.

BlackBerry brengt Classic-smartphone uit

BlackBerry heeft zijn smartphone Classic uitgebracht. De telefoon heeft een 3,5"-touchscreen en fysieke toetsen onder het scherm. De Classic is vooral bedoeld voor liefhebbers van de voormalige Bold-lijn van de Canadese smartphonemaker.

Minister wil Belgen makkelijker laten switchen tussen digitale tv-aanbieders

De Belgische minister van Digitale Agenda Alexander De Croo wil het met een nieuwe wet gemakkelijker maken om over te stappen naar een andere aanbieder van digitale televisie. Ondertussen is Mobistar begonnen om gebruikers zijn kabelaanbod te laten testen.

Pebble krijgt ondersteuning voor Android Wear-notificaties

De bezitters van een Pebble kunnen zich aanmelden voor de bèta-app met versienummer 2.3. De update geeft de smartwatch-gebruikers de mogelijkheid om te reageren op bepaalde notificaties. Dat kan alleen in combinatie met een smartphone die draait op Android 4.0 of hoger.