Alle artikels

Drieduizend klanten stellen Telenet in gebreke

Een groep van 3000 boze Telenet-klanten heeft internetprovider Telenet in gebreke gesteld. Volgens de organisator gaat Telenet op een 'discriminerende manier' om met abonnees, omdat alleen actief klagende klanten een korting kunnen bedingen op de abonnementskosten.

'Britse inlichtingendienst verzamelde tienduizenden mails van journalisten'

De Britse inlichtingendienst GCHQ heeft op een dag in november 2008 volgens de krant The Guardian tienduizenden e-mails van journalisten onderschept. De berichten waren te lezen voor iedereen met toegang tot het intranet van de inlichtingendienst.

2K Games kondigt Sid Meier's Starships aan

Firaxis Games werkt aan Sid Meier's Starships, een download-game die gemaakt wordt door Firaxis, de studio van oudgediende Sid Meier. De game is turn-based en verschijnt in het voorjaar, voor Windows, OS X en iOS. De game lijkt zich geheel in de ruimte af te spelen.

Specificaties van Intel Xeon E5-4600 v3-processors komen online

Specificaties van een komende Xeon-serie van Intel zijn online verschenen. De Xeon E5-4600 v3-lijn is op Haswell gebaseerd en gaat uit tien modellen bestaan, met kloksnelheden oplopend tot 2,9GHz.

Microsoft Research ontwikkelt 'plafondlader' voor draadloos laden smartphones

Microsoft Research heeft een idee ontwikkeld om smartphones draadloos te laden vanaf het plafond. Het apparaat zoekt met een Kinect-camera naar smartphones en richt vervolgens licht op het toestel om het via licht- en warmte-energie op te laden.

Gigaset gaat dit jaar smartphones uitbrengen

De maker van toestellen voor vaste telefonie Gigaset gaat nog dit jaar smartphones op de markt brengen. De fabrikant gaat de smartphones integreren in zijn platform voor smart homes en laat gebruikers er hun thuistelefoon mee bedienen.

Intel HD Graphics Driver 15.36.14.64.4080

Intel heeft nieuwe videodrivers uitgebracht voor de geïntegreerde grafische processor van de vierde en vijfde generatie Core-processors, de zogenaamde Haswell- en Broadwell-serie. De software heeft versienummer 15.36.14.64.4080 meegekregen en is beschikbaar voor Windows 7, 8 en 8.1, in zowel 32bit- als 64bit-uitvoeringen. Naast de nodige bugfixes voegen de drivers onder andere ondersteuning toe voor de h.265- en vp9-videoformaten.

Antec start verkoop P380-behuizing in februari

Antec kondigt zijn P380-chassis aan. De fulltower is van een aluminium frontpaneel voorzien en zou stille systemen opleveren dankzij het gebruik van zijpanelen met dubbellaags geluidwerend materiaal.

Lenovo stopt voorlopig met plaatsen van Superfish-adware op laptops

Lenovo stopt met het plaatsen van de Superfish-adware op zijn laptops, totdat het bedrijf achter de software de browserapplicatie zo aanpast dat deze geen reclame-pop-ups meer injecteert. Bestaande installaties moeten een update krijgen.

Onderzoekers proberen Mario kunstmatige intelligentie te geven

Velen vinden het klassieke Mario Bros. een leuk spel, maar het kan af en toe moeilijk zijn. Hoe zou het zijn als Mario zelf dit spelletje kon spelen? Duitse onderzoekers proberen dat voor elkaar te krijgen door Mario kunstmatige intelligentie te geven.