top of page
Voip: Nieuws en evenementen

WiFi  binnen en buiten

Onze "ik wil overal kunnen surfen" oplossingen 

nelli wifi.png

Basis Wifi + router 

De meest gebruikte oplossing maar niet de beste is het plaatsen van een sterke WiFi router. Alhoewel een goede router zeker kan helpen bij het vergroten van het WiFi bereik zal de router toch altijd last hebben van obstakels zoals muren en plafonds om het signaal overal in huis te krijgen. Hieronder stellen we u enkele alternatieven voor om uw wifi bereik te "boosten".

MESH Access points

Misschien hebt u wel eens gehoord over een mesh wifi netwerk. Dit is een erg makkelijke en effectieve manier om overal in huis goed wifi bereik te krijgen.

Mesh routers worden soms multiroom wifi genoemd. Ze hebben allemaal dezelfde naam en paswoord en functioneren als 1 netwerk ook al gaat het over verschillende zendstations. Deze kunnen natuurlijk ook stand-alone gebruikt worden.

Outdoor WIFI

De GWN7630LR van grandstream is een krachtig draadloos WiFi-Access Points voor lange afstanden met weerbestendige behuizing en hittebestendige technologie. Ideaal voor thuiswerk in uw tuin of voor eigenaars van zwembaden waarvoor wifi vereist is.

CONTACT

Leuvenselaan
466

+32 16 813008

bottom of page